Sunnere påskesnop 🐣

Er du en av de som har det best når du unngår meieriprodukter og sukker ? Eller ønsker du å supplere med litt sunnere alternativ og samtidig spise litt av påskesnopet du finner i butikken ? Uansett hvilken kategori du er i, vil jeg anbefale deg å teste disse marsipansjokoladene.

Påskemarsipan med sjokoladetrekk

Du trenger:

50 gram mandler med skall, males i foodprosessor.
120 gram mandelmel (ikke fettredusert)
30 gram sukrinmelis
10 gram sukringold
2 eggehviter

Sjokoladetrekk: 

1 plate sukrin sjokolade (eller annen vegansk og sukkerfri sjokolade)
3 dråper stevia
1 ts kakaosmør


Slik gjør du: 

Etter at du har malt mandlene, tilsett de andre ingrediensene. Kjøres i foodprosessoren til du får en fast deig.

Pakk deigen inn i plastfolie og la den ligge i kjøleskapet i 15-20 minutter før du lager marsipaneggene. 

Dypp marsipaneggene i sjokolade. Om du liker kokos, dryss gjerne litt kokos over. 

 

Oppblåst ? Lite energi ? Muskelverk ? Vansker med å regulere vekten ?

Selv om matintoleranse og andre former for matsensitivitet ikke er en sykdom, kan det gi mye ubehag i kroppen.
Har du plager du ikke finner ut av? Mulig svaret ligger i tarmen!

Ønsker du hjelp til å styrke din tarmhelse ?

Close

50%

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.