Er du en av de som har det best når du unngår meieriprodukter og sukker ? Eller ønsker du å supplere med litt sunnere alternativ og samtidig spise litt av påskesnopet du finner i butikken ? Uansett hvilken kategori du er i, vil jeg anbefale deg å teste disse marsipansjokoladene.
50 gram mandler med skall, males i foodprosessor.
120 gram mandelmel (ikke fettredusert)
30 gram sukrinmelis
10 gram sukringold
2 eggehviter
Sjokoladetrekk:
1 plate sukrin sjokolade (eller annen vegansk og sukkerfri sjokolade)
3 dråper stevia
1 ts kakaosmør
Etter at du har malt mandlene, tilsett de andre ingrediensene. Kjøres i foodprosessoren til du får en fast deig.
Pakk deigen inn i plastfolie og la den ligge i kjøleskapet i 15-20 minutter før du lager marsipaneggene.
Dypp marsipaneggene i sjokolade. Om du liker kokos, dryss gjerne litt kokos over.
50%
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.