Matintoleranse ?

Test gjerne disse (PFF) oppskriftene. Begge fri for gluten, sukker, meieriprodukter og gjær. Om du har matintoleranse er det godt mulig at brødmat laget med litt andre råvarer, vil oppleves bedre for deg ❤️

PFF SKJEVO

Du trenger:
1,5 ss kokosmel
1,5 ss malte linfrø (linfrø mel)
1/2 ts bakepulver
1 egg
2 ts melkefritt smør 
litt himalya salt

Ønsker du å lage "skjevo" uten egg?
6 ss varmt vann
2 ss linfrømel
1,5 ss kokosmel
1/2 ts bakepulver
litt salt
2 ts melkefritt smør
OBS: det er viktig at vannet er varmt,
det gjør til at du får en fastere deig. 

Når du har blandet sammen ingrediensene,
trykk deigen til ca 1 cm tykkelse,
og stek den 1 - 2 minutter
på hver side på middelsvarme.

 

Linfrø wraps

Du trenger:
3 dl linfrømel
2,5 dl vann
1/2 ts Himalaya salt
1 ts hjemmelaget tacokrydder
1/2 ts løkpulver
1 ss kokosolje til steking

Slik gjør du:
Bland 2,5 dl av melet med krydderet. Kok opp 2,5 dl
vann. (det er avgjørende at vannet er varmt) Tilsett det varme vannet, bland (gjerne i en foodprosessor).
Fyll på med litt og litt mel til du får en fast deig.
Del deigen i 4 deler, Legg bakepapir under og over, når du kjevler ut deigen. Stekes på middels varme i 1-2 minutter per side.

TIPS: Om du ønsker at wrapsene skal være helt runde, legg ett pannelokk over, etter at du har kjevlet ut deigen. Du vil få litt deig til overs, denne kan du lage små wraps av ved å bruke ett vannglass til å trykke ut wrapsene.

 Kan oppbevares i kjøleskap i 3 dager.

Oppblåst? Lite energi? Muskelverk?

Selv om matintoleranse ikke er en sykdom, kan det gi mye ubehag i kroppen. Har du plager du ikke finner ut av? Mulig svaret ligger i tarmen! Klikk på knappen under her for mer info om kurset Matintoleranse ABC

Close

50%

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.