GULLOPPSKRIFTEN

1 oppskrift - 7 forskjellige retter.

Er du lei av å ikke kunne spise skiver, rundstykker og pizza uten å bli oppblåst i magen, eller uten at du legger på deg når dette er en del av ditt daglige kosthold? 

Det trenger ikke være slik! Du trenger ikke kutte alt som smaker godt - du kan bare lage det med litt andre ingredienser. 

Ja takk, til pizza og brødmat uten vondt i magen!

3 grunner til teste gulloppskriften

Bedre magehverdag

Har du matintoleranse? SIBO eller IBS? Gulloppskriften er fri for gluten, sukker, meieriprodukter, gjær og soya. I tillegg kan du lage den fri for egg og lage den SIBO vennlig.

Mer stabilit blodsukker

Gulloppskriften er PFF. Dvs at den består av proteiner -fett og fiber. Dette er svært gunstig for å få et stabilt blodsukker.

Lettere å regulere vekten

PFF gir en metthetsfølelse som varer. Det gjør det lettere for deg å unngå småspising mellom måltidene. Bruker du PFF prinsippet til dagens 3 måltider, vil du også raskere komme i fettforbrenning.

Om Margrethe

Margrethe Skår - Helseveileder
Terapeut, foredragsholder og kursleder.

Jeg heter Margrethe Skår og jobber som helseveileder på 20 året. Jeg veileder deg til bedre (tarm)helse, naturlig vekt og ett sunnere kroppsbilde ved hjelp av blant annet en ny og banebrytende tilnærming utviklet av the institute for the Psychology of Eating. Jeg har i tillegg spesialisert meg på matintoleranse, SIBO og flere andre dysbioser.
Jeg oppdaterer hele tiden min kunnskap når det gjelder kropp, mat og helse. For tiden under videreutdanning i funksjonell medisin hos Dr. Kharrazian. 

Driver klinikk i Bergen, og  jobber i tillegg 1-1 på zoom/telefon.
Har også nettkursene Sunn flora - Sunn vekt + Matintoleranse ABC.

Last ned Gulloppskriften her!
Close

50% ferdig

Fyll inn navn og e-post under her, så sender vi Gulloppskriften direkte til din innboks 😃