Fri for sukker, gluten og meieriprodukter
150 g melkefritt smør
1 boks gryr fløte (3 dl)
120 g sukringold
9 ss sukrin sirup
10-12 dråper stevia karamell
Bland alle ingrediensene i en kjele. Kokes i 15-20 minutter. Rør underveis.
Dekk en ildfastform med bakepapir og hell karamellen oppi.
Settes kjølig i 3-4 timer. (OBS kjøl den ned til romtemperatur før du setter den i kjøleskapet)
Når karamellen har stivnet, del den opp i passe biter.
❤️Du har matintoleranse og vil gjøre desember litt enklere.
🤶🏻Ønsker å kose deg i desember - uten oppblåst mage.
😋Vil ha mine 3 mest populære julesnop oppskrifter for for gluten, sukker og meieriprodukter.
🥣Vil lage julemiddag, grøt og riskrem fri for de 3 store tarmtriggerne.
50%
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.