Har du matintoleranse?

Prøv denne oppskriften på fastelavnsboller. Fri for gluten, sukker, meieriprodukter og gjær.

Du trenger:

3 egg
3 ss sukrin gold
1,5 ts bakepulver
6 ss kokosmel
6 ss mandelmel

Fyll: 
125 g ferske bringebær
1 ss sukrin gold
1,5 dl gryr fløte
Sukrinmelis til topping

Slik gjør du:

Pisk egg og sukrin før du tilsetter de andre ingrediensene. 
Fordel deigen i 5 mellomstore muffinsformer.
Stekes i ca  15 minutter på 180 grader på over og under varme. 

Fyll:
Mos bringebærene sammen med sukrin gold. Pisk gryr fløten, og bland den sammen med de moste bringebærene. 

Oppskriften gir 5 boller.

Vil du ha tilgang til over 100 oppskrifter?

Alle oppskriftene er fri for gluten, sukker og meieriprodukter. Samtidig som du får lære steg for steg hva du kan gjøre, for å leve godt, selv om du har matintoleranse. Ta en kikk på vårt nye kurs Matintoleranse ABC 😊

Close

50%

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.