Prøv denne oppskriften på fastelavnsboller. Fri for gluten, sukker, meieriprodukter og gjær.
3 egg
3 ss sukrin gold
1,5 ts bakepulver
6 ss kokosmel
6 ss mandelmel
Fyll:
125 g ferske bringebær
1 ss sukrin gold
1,5 dl gryr fløte
Sukrinmelis til topping
Pisk egg og sukrin før du tilsetter de andre ingrediensene.
Fordel deigen i 5 mellomstore muffinsformer.
Stekes i ca 15 minutter på 180 grader på over og under varme.
Fyll:
Mos bringebærene sammen med sukrin gold. Pisk gryr fløten, og bland den sammen med de moste bringebærene.
Oppskriften gir 5 boller.
Alle oppskriftene er fri for gluten, sukker og meieriprodukter. Samtidig som du får lære steg for steg hva du kan gjøre, for å leve godt, selv om du har matintoleranse. Ta en kikk på vårt nye kurs Matintoleranse ABC 😊
50%
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.