PFF frokost stabiliserer blodsukkeret, gir mer energi og en behagelig metthetsfølelse som varer. Begge oppskriftene er fri for gluten, sukker, meieriprodukter og gjær.
PFF SKJEVO
Du trenger:
1,5 ss kokosmel
1,5 ss malte linfrø (linfrø mel)
1/2 ts bakepulver
1 egg
2 ts melkefritt smør
litt himalya salt
Ønsker du å lage "skjevo" uten egg?
6 ss varmt vann
2 ss linfrømel
1,5 ss kokosmel
1/2 ts bakepulver
litt salt
2 ts melkefritt smør
OBS: det er viktig at vannet er varmt,
det gjør til at du får en fastere deig. Vær også oppmerksom på at når du lager den uten egg, vil den smuldre mer.
Når du har blandet sammen ingrediensene,
trykk deigen til ca 1 cm tykkelse,
og stek den på middels varme til den er gyldenbrun.
Du trenger:
3 dl linfrømel
2,5 dl vann
1/2 ts Himalaya salt
1 ts hjemmelaget tacokrydder
1/2 ts løkpulver
1 ss kokosolje til steking
Slik gjør du:
Bland 2,5 dl av melet med krydderet. Kok opp 2,5 dl
vann. (det er avgjørende at vannet er varmt) Tilsett det varme vannet, bland (gjerne i en foodprosessor).
Fyll på med litt og litt mel til du får en fast deig.
Del deigen i 4 deler, Legg bakepapir under og over, når du kjevler ut deigen. Stekes på middels varme i 1-2 minutter per side.
TIPS: Om du ønsker at wrapsene skal være helt runde, legg ett pannelokk over, etter at du har kjevlet ut deigen. Du vil få litt deig til overs, denne kan du lage små wraps av ved å bruke ett vannglass til å trykke ut wrapsene.
Kan oppbevares i kjøleskap i 3 dager.
Har du plager du ikke finner ut av? Mulig svaret ligger i tarmen! Ønsker du å få tilsendt ukentlige tips og råd om hva du kan gjøre for å styrke din tarmhelse?
50%
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.